Thursday, December 28, 2006

"Pass opp for 2007"

Skal egentlig jobbe med en ny ph.d. søknad, men har i stedet brukt noen timer på å lese rare, spennende, irriterende og psyke blogger. Sjekk for eksempel ut dette innlegget på kristenblogg.no, under innlegget: Pass opp for 2007: muslimene ruster seg til krig står det blant annet:

Året 2007 vil høyst sannsynlig føre med seg en rekke skremmende begivenheter. Den Nord-Afrikanske alliansen med Iran og Russland vokser. For de som følger med på profetiene i Esekiel 38-39, kan vi nevne at Reuters informerte om følgende i går: "Eritrea sender utsendinger for å knytte bånd til Iran". Artikkelen bekrefter at Eritrea (et land nevnt i Bibelen som en del av "Cush"-landene som skal delta i storkrig mot Israel) har knyttet sterkere bånd til Iran, Libya og nabo Sudan (også del av "Cush"-landene). Muslimene ruster seg til den store krigen mot Israel, mens verdenssamfunnet nøler med å sette sanksjonsvedtak mot Iran ut i praksis. En storkrig er på gang!

Les også innlegget "Sannheten om islam"

Det er drøy kost, og begrepet "islamofobi" kommer virkelig til sin rett. Jeg er usikker på hvordan man skal forholde seg til slike nettsteder, men tror det er viktig at folk blir klar over et de eksisterer.

Det er også et par sider som kommenterer og argumenterer mot kristenblogg.no, som feks Muslimen (en bra side som blant annet har gått igjennom HRS-rapporten Innvandring gjennom ekteskap og skrevet en grundig "mot-rapport" som blant annet påpeker en rekke feil i HRS-rapporten), Victoria, og indergard.no

No comments: