Sunday, March 18, 2007

HonestThinking - seriøs nettside?

Til dere som ikke har fått fulgt med (og til deres som har gjort det også...) på ordvekslingen mellom Håvard Simensen og HonestThinkings Ole Jørgen Anfindsen i Aftenposten så har Simensen en oppdatering her.
Simensen har også en samling av sitater fra Anfindsen og HonestThinking. De er verdt å ta en kikk på og reflektere over. At redaktør i Klassekampen Bjørgulv Braanen har kalt HonestThinking for "en av de mer seriøse nettstedene" er mildt sagt merkelig.

Det er kanskje spesielt alarmerende at Anfindsen mener at å la være å advare mot følgende av innvandring er ukristelig og dermed maner til religionskonflikt (Anfindsen legger seg her på samme linje som en del av ytringene på kristenblogg.no):

Kristenfolket ser ut til å være lammet av en blanding av snillisme, feighet og kunnskapsløshet når det gjelder den demografiske utviklingen. Det er betydelig fare for at Europa kan komme til å oppleve en balkaniseringsprosess som vil få oppløsningen av Jugoslavia til å blekne. Alternativt kan hele kontinentet bli innlemmet i Eurabia, slik meget sterke krefter jobber målbevisst for.

Vi er allerede nå i en situasjon der taushet og unnfallenhet er ukristelig. Sinnelagsetikk kommer til kort her; vi må også trekke inn konsekvensetikk. Og konsekvensene av det multikulturelle selvbedraget vil sannsynligvis bli enorme. Det er slett ikke utenkelig at Europa er på vei mot et nytt blodbad, og selvrettferdige, arrogante og bedrevitende kristne har en betydelig del av ansvaret. Saltet har mistet sin kraft for lengst, ser det ut til. Les mer

Anfindsen kaller blant annet en oversikt over framtidig innvandring et "tsunami varsel". Denne metaforen er uanstendig og farlig, og er en del av en utvikling i samfunnsdebatten som jeg finner s vært skremmende. Se blant annet det jeg skriver i "Syltelabber, grisehyl, "Demokratene" og annet svineri".

9 comments:

Øyvind, eurofascism.info said...

Jeg synes forsåvidt at Honest Thinking har avslørt seg selv nok ganger.

http://www.oyvindstrommen.be/wiki//pmwiki.php?n=Oyvind.Olje

Monica Five Aarset said...

Hei Øyvind
Hel enig. Men det forhindrer dessverre ikke at de fremdeles "hviler" seg på uttalelsen om at de er en seriøs aktør. Og de slipper til med spalteplass støtt og stadig.

Takk for link. Bra post:-)

shoaib said...

Det er en ting som gjør at mange tar Honestthinking seriøst, og det er den halvakedemiske og intlektuelle språkdrakten de svøper argumentene sine inn i ... når man ser nærmere på de er de imidlertid lite annet enn det samme grumset bootboys kom med på 80 og nitti tallet ...

Monica Five Aarset said...

Hei Shoaib
Du er innepå et sentralt poeng der. Språkdrakten kan tilsløre, men samtidig avslører selve ordbruken dem også. F.eks bruk av ordet "tsunami" om migrasjon.

Beate said...

Det Braanen sier er vel bare at det virker mer seriøst enn de andre stedene han referer til. Han avslutter jo med å si:

"Hvis vi ut fra bloggverdenen skulle dømme hvilket politisk miljø som sitter med

størst ressurser, vinner islamofobene med klar margin på muslimene."

Med andre ord en seriøs dyrkning av fobier? ;-)

Anonymous said...

Shoaib kaller Honest thinking-
nettstedet for nazisme. Typisk for
en rasistisk muslimsk innvandrer
som ikke tåler åpen debatt. Shoaib
selv og Rana etc. er elitistiske
og selvforherligende islamister som
vil legge Norge under seg. Noe av
det verste med disse typene er det
oljeglatte hykleriet og den falske
fasaden som de skjuler sin islamfascisme bak. Fy faen.

Anonymous said...

Fint at Monica er så edel og god og riktig da. Ingen ensretting fra antropologer nei.

Anonymous said...

Hei Monica,

Jeg trenger ikke lese mer enn to tre linjer av presentasjonen av deg selv før jeg forstår du er et venstreradikalt skrullehue ute av stand til å tenke en kritisk tanke rundt innvandring.

Hør Monica, jeg kaster ikke bort tiden med å argumentere imot deg. Du mangler åpenbart nødvendig argumentasjonsteoretisk dannelse er således diskvalifisert fra å argumentere med forstandige mennesker. Jeg vil bare fortelle deg at din utdannelse aldri noen sinne vil skaffe deg et ærlig stykke arbeide hvor lønn skriver seg fra frivillig handel. Sannsynligvis vil du leve et helt liv på andre ved statlig legalisert tyveri. Dere kvinner har fra tidenes morgen aldri maktet å bli selvstendige. De kvinner som tror de er selvstendige, "arbeider" idag i det offentlige.

Du mangler meningsberettigelse, Monica. Adjø.

Chris Joyce

Anonymous said...

Jada,for med en gang man er kritisk til innvandring er man ikke intlektuell.